donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Junioren Rally blijven winnen in competitie

18 februari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Zaterdag moest het eerste jeugdteam van Rally het thuis opnemen tegen St.Hoger/TSB uit Den Haag. Rally is nog steeds ongeslagen in de landelijk C tafeltennis competitie en zullen het waarschijnlijk samen met Tanaka 1 uit Etten-Leur uit moeten maken wie de titel gaat pakken in deze Landelijk C competitie.

Rally met Harmen Honcoop, Petro van Helden en Tonnie Brouwers gingen zaterdag om 11 uur van start met hun wedstrijd tegen St.Hoger/TSB. Er moesten zoveel mogelijk punten zien te worden binnengehaald, dit omdat de concurrent Tanaka ook zeer goed op dreef is. Het verschil tussen beide teams is maar drie punten.

Makkelijk
Rally ging het vrij gemakkelijk af tegen de gasten uit Den Haag. Rally won met 7-3 van St.Hoger/TSB. Beste speler van Rally was deze zaterdag met Petro van Helden met volledige winst van al zijn partijen.

Na de derde ronde gespeeld te hebben word het heel spannend wie er voor de 1e plaats gaat in Landelijk C, want het het verschil tussen de nummer 1 en 2 is nu nog naar twee punten. Dit omdat Rally dit weekend meer punten gewonnen had als Tanaka. De volgende wedstrijd op 9 maart is de topper van deze competitie, Rally moet het thuis opnemen tegen Tanaka.

Lees meer over:

tafeltennis Rally ttv
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.