vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Van Nieuwenhuizen winnaar ABC Mortel Open 2013

19 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Het drukbezochte tafeltennistoernooi ABC MORTEL Open 2013 is gewonnen door Johan van Nieuwenhuizen.

Na spectaculaire wedstrijden in de voorrondes bleven vier spelers over in categorie 1. In de kruisfinale versloeg van Nieuwenhuizen Jim Hogentoren en in de andere kruisfinale versloeg Frank Straatman de winnaar van vorig jaar, Hendry van Nistelrooy.
Dus moesten deze twee heren het tegen elkaar opnemen in de finale. Van Nieuwenhuizen was in een best of 5 met 3-0 te sterk voor Frank Straatman.

In categorie 2 was het ook zeer spannend wie er met de prijzen vandoor zouden gaan. De nummers drie en vier namen het tegen elkaar op voor de derde plek. Hier moesten Poulo Gokhale en Sjoerd Schutten het tegen elkaar opnemen. Na een spannende wedstrijd kwam Poulo Gokhale als winnaar voor de derde prijs uit de bus. De finale ging tussen Mark Langerak en Jasper Olde Achterhuis. De laatste nam de eerste prijs mee naar Enschede.

Ook in de derde categorie werd enorm veel strijd geleverd. Hierin moest Wilbert Versteeg het opnemen tegen Juriaan Merkuur. Merkuur was te sterk voor Versteeg en ging met de derde prijs naar huis. In de finale moest Cees Kindt het opnemen tegen Geerlof bij de Vaate. Kindt was nog ongeslagen, want hij had in de voorrondes alles gewonnen. Bij de Vaate moest alles uit de kast halen om het zijn tegenstart lastig te kunnen maken. Maar Kindt bleek toch echt de sterkste te zijn en nam als winnaar van Categorie 3 de beker mee naar huis.

Uitslag ABC Mortel Open 2013

Categorie 1
1 Johan van Nieuwenhuizen
2 Frank Straatman
3 Jim Hogentoren

Categorie 2
1 Jasper Olde Achterhuis
2 Mark Langerak
3 Poulo Gokhale

Categorie 3
1 Cees Kindt
2 Geerlof bij de Vaate
3 Juriaan Merkuur

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.