Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Powerhouse Sport Awards 2012'
19jan 2013

Powerhouse Sport Awards 2012

WIJK EN AALBURG - Marianne Vos uit Meeuwen (wielrennen), Kellie Bolink en Ilona Nieuwkoop en Britt den Haan en Raisa Schoon (beachvolleye) en Coen Swijnenburg (windsurfen) uit Hank en Michiel van der Heijden uit Drunen (mountainbiken), zijn de winnaars van de Powerhouse Sport Awards 2012.

In een bomvolle Ridderzaal van d’Alburcht in Wijk en Aalburg werden vrijdagavond de titels verdeeld. Voor de negentiende keer alweer. Als welkome afwisseling tussen al het gesproken woord traden de meiden van Bounce en B-Fresh op. Hun een hiphop demo bracht de handen op elkaar.

Wielrenster Marianne Vos en turner Yuri van Gelder namen plaats op ‘de stoel’ om met organisator Jetty Duister het gesprek aan te gaan. Marianne vertelde over haar ambassadeurschap bij 100% Dope Free. Yuri over het vallen, opstaan en doorgaan in de sport. Beide topsporters gaan voor OS in Rio 2016 en dat kan alleen als je naast trainen, inzet vooral plezier hebt in het sporten. Dat was dan ook de boodschap die beiden als tip meegaven aan de toppers in spé in maar wat graag op de foto wilde en ook nog een handtekening kregen.

Sporttalent
Tijdens deze avond hebben sporters, trainers, pers, juryleden en familie en vrienden weer kennis kunnen nemen van met elkaars prestaties. Duidelijk is dat zich binnen de regio enorm veel sporttalent bevind. En dan zijn er nog tientallen die wel in de voorselectie zaten maar nog niet doorgedrongen zijn tot de ‘finale’!

Volgend jaar hoopt Jetty Duister de Powerhouse Sport Awards voor de twintigste keer te organiseren.Deel dit bericht met je vrienden!