donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wethouder Spuijbroek stemt op Rally

18 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Tijdens de trainingsavond van TTV Rally heeft wethouder Jan Spuijbroek samen met beleidsmedewerker Anne-Marije Edleman gestemd op de tafeltennisvereniging.

De wethouder vond het belangrijk om onze club te steunen in de verkiezing Leukste sportverenging van Nederland. Dit is natuurlijk ook een leuke opsteker voor Rally om zoveel mogelijk stemmen te kunnen binnenhalen om in ieder geval te kunnen strijden voor de titel ‘Leukste sportvereniging van de provincie Noord-Brabant’.

Er kan nog gestemd worden op onze club tot en met 20 oktober, Rally is enige sportvereniging nog over van alle clubs in het Land van Heusden en Altena.

Dit is de link om te stemmen:

Balletje
Als dank voor de komst van het bestuurlijke tweetal werd een supporterssjaal van Rally overhandigd. Ongetwijfeld krijgt deze een mooie plek in het kantoor van de wethouder. Ook werd er door Spuijbroek een balletje geslagen. Hierbij kwam het gevoel van vroeger weer terug toen hij zelf ook fanatiek tafeltennisser was. Voor foto’s en een filmpje van dat sportieve feit: http://www.ttvrally.nl/ (Foto TTV Rally)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.