vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Alleen Rally-1 haalde de winst binnen

8 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen vrijdag was het 'volle bak' in de Tulpstaat in Wijk en Aalburg: alle seniorenteams van TTV Rally speelden een thuiswedstrijd. Er  werd volop gestreden, maar alleen Rally 1 wist deze avond  de winst te halen.

Rally 1 met Julian de Waal, Petro van Helden(jeugdspeler) en Daniel Gritto in de gelederen moesten het opnemen tegen het 1e team van TIOS uit Terheijden. Dit was Super-Friday in de derde klasse G, Rally stond op de eerste plaats en TIOS stond tweede. Er ontstond een spannende pot tafeltennis en beide teams gaven niet op. Zodoende kwam er veel strijd en kunde aan te pas om elkaar te kunnen verslaan. Daniel moest in zijn eerste wedstrijd zijn 100% score al laten varen, want hij verloor deze. Daarna liet Daniel zich niet meer het kaas van zijn brood  eten en won alsnog de twee volgende partijen, plus de dubbelpartij met Julian de Waal. Petro van Helden moest als invaller aan de bak in het  eerste van Rally, hij deed dit met verve en won twee van de drie wedstrijden.  Julian de Waal speelde prachtig tafeltennis maar had net niet het geluk aan zijn zijde om meer punten te kunnen winnen, uiteindelijk won Julian maar 1 wedstrijd. Zodoende kwam deze enerverende wedstrijd uit op de score van 6-4 voor TTV Rally.

Nadat alle score’s bekend waren ging nummer drie in de competie Waalwijk 1 er als lachende derde vandoor om de koppositie over te nemen van Rally. Dit omdat Waalwijk 1 met een ruime score van 8-2 gewonnen had van TIOS ’51 uit Tilburg. Dus het blijft allemaal heel spannend in de 3e klasse G.

Rally’s volgende uitwedstrijd is tegen Die Meede uit Made op vrijdagavond 12 oktober.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.