vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rally 1 heeft goed competitiebegin

18 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De competitie bij TTV Rally is weer losgebarsten. Alle acht teams hebben hun eerste wedstrijden er op zitten.

Bij de senioren Rally 1 was het zaterdag weer een feest om te zien hoe Daniel Gritto het publiek weer op de banken kreeg. Met een 100% score was Daniel de beste van deze dag.

Marrie en Julian de Waal moesten beiden een punt laten gaan, maar dat mocht de feestvreugde niet drukken. Rally 1 won met 8-2 van TIOS 51 uit Terheide en staat door deze winst op de eerste plaats.

Rally 2 kreeg ook TIOS 51 op bezoek en stuurde de bezoekers met 6-4 naar huis. Ook Rally 3 kreeg een team van TIOS 51 op bezoek, maar Rally drie moest de winst aan de bezoekers laten. Rally 3 verloor met 4-6. Maar Erik van Berkel wist tegen TIOS wel al zijn wedstrijden te winnen, inclusief de dubbelparten met Gerlov bij de Vaate.

Rally 4 moest tegen De Batswingers uit Gilze, Rally 4 won deze partij met 6-4. Leuk detail is dat debutant Wesley Verlee alle drie zijn wedstrijden wist te winnen. Peter van der Velden haalde het laatste punt binnen en Rally 4 was toen zeker van de overwinning.

De jeugdteams van Rally moesten afgelopen zaterdag ook weer aan de bak. Rally 1 speelde zijn eerste landelijke wedstrijd, Zij verloren deze met 3-7 van HTC uit Hoofddorp. Rally 1 staat met deze score toch nog op een mooie vierde plaats in de tussenstand. Volgende week speelt Rally 1 uit tegen Alexandria 66 uit Rotterdam.

Rally 2 was veel te sterk voor Taverbo/Sabo uit Boxtel, Rally won deze partij met 9-1. Jesse van Helden en Joachim Lagrouw hadden beide een 100% score.

Rally 3 kreeg BSM 3 uit Dongen op bezoek en de bezoekers werden helemaal weggespeeld door de jongens van Rally 3. Uitslag 10-0

Rally 4 moest het opnemen tegen Stiphout 6 uit Helmond ook Rally 4 wist te winnen met een mooie score, Rally 4 – Stiphout 6 7-3 voor Rally. Tristan van Ballegooien wist in deze wedstrijd de 100% score te halen.

Volgende week zijn de uitwedstrijden ingepland, de week daarop spelen alle teams van TTV rally weer thuis in de Tulpstraat in Wijk en Aalburg.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.