dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Verhagen doet live verslag van de 80

6 september 2012 (door AalburgNet)

REGIO - Dit weekend is de befaamde en even uniek 80 van de Langstraat. Duizenden lopers gaan de tocht weer aan, 80 kilometer werken en gedragen worden door de sfeer van het publiek dat gezelligheid en sportiviteit hand in hand laat gaan. Ook dit jaar zal de lokale omroep Aalburg FM weer langs de kant staan voor een verslag van deze tocht.

Ook dit jaar gaat Aalburg FM de samenwerking aan met HTR uit Heusden. De twee omroepen zullen een uitgebreid verslag geven van de 80 van de Langstraat. De medewerkers van HTR en Aalburg FM werken aan een uniek verslag van de uitzending. De gehele tocht zenden de zenders live uit vanaf de Langstraat. Henri Verhagen, presentator van de Vrijdfaganvdshow staat zondag langs de kant bij de 80 van de Langstraat. Hij zal verslag doen van de sfeer onder de lopers en omstanders. Het verslag van de 80 van de Langstraat is vanaf zaterdagavond live te beluisteren op HTR (105,7FM), Aalburg FM (106.4FM) en op de speciale evenementenzender frequentie 107.5FM. Naast het unieke verslag organiseren HTR, Aalburg FM en de Ster ook een groot feest. Er wordt dus flink uitgepakt voor de 80 van de Langstraat.

Deelnemers
Tevens zoekt Aalburg FM ook nog deelnemers van de 80 van de Langstraat. Dus loop jij dit jaar mee of ken je iemand die mee loopt? Laat het ons dan weten, dan kan de lokale radio deze persoon een extra hart onder de riem steken. U kunt de personen aanmelden via studio@aalburgfm.nl of SMS aalburgfm [spatie] jouw bericht naar 3010. Tevens ontvangt men ook graag informatie voor wie de persoon meeloopt en hoe vaak hij of zij de 80 al gelopen heeft.

Voor meer informatie over de 80 van de Langstraat, klik hier.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.