donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Op zoek naar lopers van de 80

4 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Aalburg FM en HTR zijn op zoek naar lopers van de 80 van de Langstraat. HTR en Aalburg FM maken tijdens de 80 van de Langstraat een live uitzending vanaf de 80 van de Langstraat. De lokale omroepen geven ook morele ondersteuning aan de lopers.

Wil je als loper, of ken je iemand als loper, morele ondersteuning tijdens de 80 van de Langstraat? Lijkt het je leuk om regelmatig gebeld te worden door de smaakmakers Aalburg FM en HTR Radio voor een verslag over hoe de tocht je af gaat? Of loop je voor een goed doel en wil je hier graag aandacht aan schenken op de twee radiostations? Geef je dan op als loper!

Stuur dan een mail naar studio@aalburgfm.nl met daarin je startnummer en je mobiele telefoonnummer. Daarnaast horen wij graag of het de eerste keer is, of hoe vaak je al hebt mee gelopen, of je voor een goed doel mee loopt en wat je motivatie is om mee te lopen aan de 80!

Het kan natuurlijk ook via onze SMS dienst verzonden worden stuur dan bovengenoemde gegevens naar Aalburgfm [spatie] de gegevens [spatie] naar 3010

Lees meer over:

Aalburg FM de 80
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.