woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Avondvierdaagse staat in de startblokken

5 juni 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - W.S.V. Wandelvreugd is gereed voor de dertigste Avond4daagse te Wijk en Aalburg.

'Nog meer hebben wij ons best gedaan om er weer een waar wandelfeest van te maken. Ook nu weer hebben wij ons uiterste best gedaan om mooie wandelroutes op papier te zetten, waaronder natuurlijk de aangepaste rolstoel/wandelwagenroutes. Maar ook dit jaar zullen wij geen grip hebben op het weer, maar mocht het eventueel nodig zijn, wat wij natuurlijk niet hopen. Een paar waterdichte schoenen en een goede regenjas doen wonderen.
Ook tijdens natte dagen is het genieten van onze natuurlijke omgeving. Dus, zet de wandelschoenen maar vast klaar voor dit gezonde en sportieve evenement.'
 
Verrassingen
'Natuurlijk hebben wij dit jaar weer een paar leuke verrassingen en zullen de laatste kilometers op de vrijdagavond muzikaal worden begeleid door het Muziekvereniging "Irene" uit Werkendam, en Muziekkorps "Cornu Copiae" uit Waalwijk.
Het defile zal onder andere worden afgenomen door burgemeester Naterop en wij verwachten daarbij ook onze wethouders en overige genodigden.
 
Wij nodigen jong en oud uit deel te nemen aan dit Aalburgse evenement, de W.S.V. Wandelvreugd Avond4daagse welke worden gehouden van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juni 2012, elke avond vanaf 18.30 uur met uitzondering van vrijdag, dan zijn de starttijden in overleg in verband met het defilé.'
 
Lees meer in De Agenda op Aalburg.net...
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.