zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Zomerevent in aantocht

11 mei 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Zaterdag 2 juni wordt Zomer Event Aalburg 2012 gehouden in zwembad Veldzicht. Het belooft wederom een waar spektakel te gaan worden met overdag een achtkamp voor tieners t/m 15 jaar en in de avond een achtkamp en feest voor de jongeren van 15 t/m 25 jaar.
Zomer Event Aalburg 2012 gaat dit jaar voor de derde keer plaatsvinden. Dit jaar zijn er naast de organisatie, bestaande uit de kerken, jongerencentrum Efs en zwembad Veldzicht, ook gelden geschonken door Rabobank Altena, attracties & promotie Moonen, en de evangelische.Yeshua gemeente.

Schrijf je in
Je kan deelnemen met een team van minimaal zeven en maximaal tien personen, allen in de leeftijd t/m 15 jaar voor de achtkamp in de middag. Ben je tussen de 16 en 25 jaar dan kan je inschrijven voor de avond achtkamp. De kosten zijn 5,00 euro per persoon. Dit bedrag zal gedeeltelijk ten goede komen aan stichting Edukans. Deelnemers krijgen een gratis consumptie per persoon.
Teams opgeven kan via: e.mans@aalburg.nl!

De organisatie hoopt dat veel mensen op 2 juni het zwembad zullen weten te vinden om overdag of  ’s avonds deel uit te maken van Zomer Event Aalburg 2012 maar natuurlijk vooral dat veel jongeren deel zullen gaan nemen aan de achtkampen!
 

Lees meer over:

sport zomerevent
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.