vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Jeugd Rally 1 kampioen door naar landelijk C

14 april 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Met nog twee wedstrijden te gaan had het eerste jeugdteam van TTV Rally nog zes punten nodig om kampioen te worden in de eerste klasse en zodoende te promoveren naar Landelijk C. Dus zaterdag was de mogelijkheid om tegen TTV Veldhoven 1 thuis kampioen te worden. 

William Lagrouw, Petro van Helden en Harmen Honcoop moesten het vandaag doen, onder begeleiding van de andere teamspeler Tonnie Brouwers en leider en inspirator Marrie de Waal werd dus de poging gedaan om dit te kunnen waar maken.Rally ging dus super gemotiveerd aan het werk om zo snel mogelijk het kampioenschap veilig te kunnen stellen. TTV Veldhoven werd direct onder druk gezet door Rally en de jongens van Rally wonnen deze partij vrij gemakkelijk met 8-2. Petro van Helden won zijn drie wedstrijden, Harmen Honcoop en William Lagrouw wonnen beide 2 wedstrijden. De dubbelpartij werd ook door Petro en Willam gewonnen.

Kampioenschap
Rally 1 staat door deze overwinning met nog 1 wedstrijd te spelen 13 punten voor TTV Bergeijk. Dit is niet meer door TTV Bergeijk in te halen dus de punten en het kampioenschap waren binnen en dit werd dus in de Tulpstraat in Wijk en Aalburg uitbundig gevierd.
 
Volgende week moet Rally 1 voor de eer en de laatste wedstrijd naar Valkenswaard om te laten zien dat ze de echte kampioenen zijn. (Foto Rally)

Lees meer over:

sport Rally
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.