donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Dorpsderby onbeslist

2 april 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Dé Dorpsderby Wilhelmia versus Noad'32 bleef onbeslist in die zin: de ploegen moesten met een gelijkspel genoegen nemen.

Wilhelmina’26 kreeg in de eerste helft te weinig terug voor zijn inzet, er werd hard gewerkt. In de tweede helft was dat het beeld dat NOAD’32 liet zien. Over de hele linie was Wilhelina'26 evenwel toch wat feller en gevaarlijker en dan met name dus in die eerste helft.
De thuisploeg kreeg enkele hele goede scoringskansen, maar het was NOAD’32 die toch de voorsprong pakte. Negen minuten voor rust kwam uit een strafschop de voorsprong voor NOAD32 op het bord. Lang duurde die victorie niet,want twee minuten later was het Tabbers die uit een mooie aanval het spel goed afrondde met een fraaie treffer: 1-1. Die score bleef verder ongewijzigd.