donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Badmintonjeugd slaagt met glans voor diploma

6 december 2010 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen maanden heeft de badmintonjeugd van BC Aalburg hard getraind voor hun badminton(deel) diploma's.

Op maandagavond 22 november lieten de jeugdleden BC Aalburg zien alle onderdelen van het betreffende deeldiploma onder de knie te hebben. De jeugd werd in het bijzijn van trainer Marco Bouman door examinator Jan van de Weide beoordeeld voor hun individuele examen. Hoewel enkelen nog wat extra tips kregen, voldeed iedereen ruimschoots aan de diploma-eisen. Alle jeugdleden van BC Aalburg zijn derhalve geslaagd voor hun examen en tonen op de foto met trots de door hen behaalde badmintondeeldiploma's.

BC Aalburg biedt geïnteresseerden aan om twee keer vrijblijvend mee te komen spelen/trainen. Tijdens de speelavonden zijn er testrackets aanwezig, dus sportkleding en indoorsportschoenen is hiervoor voldoende. Het is zelfs niet nodig ooit een racket vastgehouden te hebben.

Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging: www.bcaalburg.nl, of neem contact op met Marco Bouman, tel. 06-21390663, e-mail: info@bcaalburg.nl. (Foto BC Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.