donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

WIK brengt eredivisie badminton naar Aalburg

29 april 2010 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG – Badmintonvereniging WIK verzorgt op donderdag 6 mei in d’Alburcht te Wijk en Aalburg demonstratiewedstrijden. Dat gebeurt in samenwerking met topclub TFS Barendrecht, die uitkomt in de landelijke eredivisie.

TFS Barendrecht komt met een groep spelers naar Wijk en Aalburg die tot de top twintig van Nederland behoren. Ze laten tijdens de demonstratiewedstrijden zien dat badminton op hoog niveau een aantrekkelijke sport is om naar te kijken. Daarnaast geven ze trainingen en tips aan de clubleden van WIK. Voor de regio een unieke kans om te genieten van topbadminton. 

De aanvang is 20.30 uur, de demonstraties zijn om 22.30 uur afgelopen. De toegang is gratis.

Maandag 17 mei organiseert de vereniging een interne jeugdtoernooi voor haar jeugdleden en introducés. Op 27 mei is er voor de senioren een teamtoernooi waarbij partnerverenigingen uit o.a. Vught, Udenhout, Rosmalen en Oisterwijk acte de presence zullen geven. Ook dit toernooi is toegankelijk voor leden én introducés, maar is vooraf aanmelding noodzakelijk.

Nieuwe leden die besluiten vóór 1 juli lid te worden per september 2010 betalen geen eenmalig Euro 10,- maar Euro 5,- inschrijfgeld.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.bcaalburg.nl of bellen naar Marco Bouman: 06-21390663.

Of ga naar www.bcaalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.