woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Aalburgse Sportmarkt platform voor sporter van het jaar

7 mei 2009 (door AalburgNet)

AALBURG - Op zaterdag 30 mei vindt in de gemeente Aalburg, naast de wielerronde, de tweede Aalburgse Sportmarkt plaats. Er is vanuit de sportverenigingen en sportorganisaties enthousiast gereageerd en er nemen in totaal 10 aanbieders deel. Zoals het sportcentrum, de judo-, wandelsport-, paardensport- en tennisvereniging, het Brabants Jeugdsportfonds, schaats- en trainingsclub de IJsvrienden, gymnastiekverenigingen, de watersportvereniging en het middelbaar onderwijs.

De markt wordt door de gemeente georganiseerd om mensen de mogelijkheid te bieden zich te oriënteren binnen het sportaanbod. Om de drempel te verlagen kan men tijdens deze markt kennis maken met het sportaanbod van de verschillende sportverenigingen en –instellingen in Aalburg en omgeving. Hiervoor zijn er verschillende stands waar mensen informatie kunnen krijgen over de sport waarin zij geïnteresseerd zijn. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en clinics waaraan iedereen kan deelnemen.

De sportmarkt is te vinden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis (Grote Kerkstraat 32, Wijk en Aalburg) en zal van 11.00 uur tot 16.00 uur geopend zijn. Iedereen is van harte welkom. 

Huldiging
De gemeente Aalburg wil op deze sportieve dag tevens een aantal lokale sporters in het zonnetje zetten. Daarom heeft zij haar inwoners gevraagd sporters aan te dragen die volgens hen een bijzondere sportprestatie hebben geleverd in het afgelopen jaar. Onder de genomineerden zullen op 30 mei, om circa 15.15 uur de volgende titels worden verdeeld: ‘Aalburgse Sporter Senior 2009’, ‘Aalburgse Sporter Junior 2009’ en ‘Aalburgse Sportteam 2009’.

Iedereen is van harte welkom bij deze uitreiking voor het gemeentehuis (Grote Kerkstraat 32, Wijk en Aalburg).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.