Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Brandweer treft overleden persoon aan bij ‘keukenbrandje’' Ook de brandweer stelde ter plaatse een onderzoek in.
03sep

Brandweer treft overleden persoon aan bij ‘keukenbrandje’

WIJK EN ALBURG - De brandweer van Wijk en Aalburg rukte woensdagmiddag (2-9) uit voor 'een keukenbrandje' in een woning aan de Grote Kerkstraat, maar troffen ter plaatse een overleden persoon aan. Omdat de omstandigheden waaronder het slachtoffer is overleden onduidelijk zijn, stelde de politie een buurtonderzoek in.

Er zou een pannetje op het vuur staan, aldus de melding. Er waren geen aanwijzingen dat er een lichamelijk overschot in het geding was. Toen de brandweer het slachtoffer aantrof, werd de uitruk dan ook direct opgeschaald. 

Onderzoek
De politie stelde een buurtonderzoek in om na te gaan of mensen uit de buurt iets hadden gezien of gehoord. Ook de brandweer onderzocht de bizarre situatie. De technische recherche regelde een uitgebreid onderzoek.

Weekblad Het Kontakt meldt dat de huisarts die naar de Grote Kerkstraat was gekomen, geen  verklaring van een natuurlijke dood wilde afgeven.

Verdere bijzondérheden zijn niet bekend.

(Foto AalburgNet - alle rechten voorbehouden)Deel dit bericht met je vrienden!