Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Automobilist maakt zich verdacht en politie vindt voorraad harddrugs' De bestuurder (23) kon geen verklaring geven waarom hij op het erf moest zijn.
03feb

Automobilist maakt zich verdacht en politie vindt voorraad harddrugs

WIJK EN AALBURG - Door opvallend gedrag toen een politiewagen naderde, zette een 23-jarige man zich in de kijkert. De politier vond bij de bestuurder verschillende soorten harddrugs.

Maandagnacht (3-1) om1.00 uur stond een surveillance-eenheid op de rotonde van de Provincialeweg-Oost en de Polstraat. Op dat moment komt een auto vanaf Wijk en Aalburg aan. Zodra de bestuurder de politie zag staan, reed hij direct een erf op. Dát viel dusdanig dat de agenten besloten deze situatie te controleren. De bestuurder, een 23-jarige inwoner van Leerdam, werd aangesproken maar kon geen verklaring geven waarom hij op het erf moest zijn. 

Drugs
Op de vraag van de politieambtenaren of hij drugs bij zich had, gaf de man direct aan een zakje amfetamine bij zich te hebben. Dat was aanleiding om verder te zoeken waarna ook nog enkele XTC-pillen, ketamine, GHB en cocaïne boven water kwam.

De verdachte is aangehouden en zijn auto is voor nader onderzoek naar het bureau gebracht. Er is bloed afgenomen bij de verdachte om te onderzoeken of hij onder invloed reed.Deel dit bericht met je vrienden!