Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie zoekt getuigen schietincident Veen' Melden kan ook anoniem.
21okt

Politie zoekt getuigen schietincident Veen

VEEN - Omstanders zijn vrijdagmiddag aangesproken door een bebloede man die op straat liep. De man vroeg om hulp. Hij is met een voorbijganger mee gegaan naar zijn huis waar de hulpdiensten gebeld werden. De politie zoekt getuigen.

Op vrijdag 18 oktober 2019 om 16.30 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een schietincident in de Wielstraat waarbij iemand gewond zou zijn geraakt. Meerdere politie-eenheden werden naar de straat gestuurd, ook werden een ambulance en een traumaheli gewaarschuwd. In de tuin van een woning zat inderdaad een gewonden man. Ambulancepersoneel ontfermde zich over hem. Na behandeling ter plaatse werd het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek en tips
De politie startte een onderzoek in de straat. Er werden verschillende plekken met bloed gevonden waar het slachtoffer geweest was. Getuigen meldde dat er een grijze auto was weggereden maar het is nog niet duidelijk wat de rol is geweest van de inzittenden van deze auto. Er is nog niet uitgebreid met het slachtoffer gesproken, de politie heeft dus veel vragen. Daarom roepen we de hulp in van mensen die iets gezien hebben of die informatie hebben over dit incident.
Contact met de politie kan via de normale wegen maar we willen ook nadrukkelijk wijzen op de mogelijkheid om dit anoniem te doen via ons Team Criminele Inlichtingen. Dat werkt zo:

U belt dan naar 0900-8844
U geeft NIET uw naam op
Maar u vraagt direct naar het Team Criminele inlichtingen
U wordt dan doorverbonden

​​​​​​​Verder kunt u ons bereiken
via de banner onder dit bericht of
via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
anoniem via 0800-700

Zie ook:
Man neergeschoten in Veen - update - (vr, 18 okt 2019)


Deel dit bericht met je vrienden!