Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Automobilist ramt verkeersbord' Het verkeersbord werd volledig platgereden en ‘onthoofd’
29sep

Automobilist ramt verkeersbord

WIJK EN AALBURG - In de nach van zaterdag op zondag (29-9) ramde een bestuurder van een witte auto een verkeersbord, schoof de stoep op en kwam tegen een poort van het ernaast gelegen huis tot stilstand.

De automobilst kwam om 2:50 uur uit de Berenhoeksestraat. De straat maakt daar ter plaatse een linkerbocht naar de Aalburgsestraat. Door een stuurfout in combinatie met een te hoge snelheid klapte hij met pittige snelheid tegen het verkeersbord aan de linkerkant van de straat. Door de gang die de auto had, stuiterde deze de stoep op en kwam tot stilstand tegen de poort van een woonhuis.

Beschadigd

Ooggetuigen - opgeschrikt door de enorme klap - zagen hoe de bestuurder zijn stilgevallen motor weer startte, hij schurend achteruit reed en met gillende banden er vandoor ging. Bij de manoeuvre miste hij op een haar na twee andere auto’s die aan de rechterkant geparkeerd stonden.

Een platgereden verkeersbord, afgerukte auto-onderdelen en een totaal ontwrichte tuinpoort zijn de stille getuigen. Gezien de feiten moet de witte auto aan de linker- en voorzijde ernstig beschadigd zijn.

Schuur

Eerder ramde een automobilist op dezelfde plek dezelfde poort. Toen was er ook een schuur bij betrokken. En het was daar op die plek niet het eerste incident. Meerdere malen vlogen er achterliggende jaren auto’s links of rechts de bocht uit.

(Foto’s AalburgNet)

Zie ook:
Auto vliegt uit de bocht en ramt schuur (vr, 15 apr 2016)
Wilde achtervolging eindigt kansloos tegen lantaarnpaal (ma, 15 jun 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!