woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Automobilist ramt verkeersbord

29 september 2019 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - In de nach van zaterdag op zondag (29-9) ramde een bestuurder van een witte auto een verkeersbord, schoof de stoep op en kwam tegen een poort van het ernaast gelegen huis tot stilstand.

De automobilst kwam om 2:50 uur uit de Berenhoeksestraat. De straat maakt daar ter plaatse een linkerbocht naar de Aalburgsestraat. Door een stuurfout in combinatie met een te hoge snelheid klapte hij met pittige snelheid tegen het verkeersbord aan de linkerkant van de straat. Door de gang die de auto had, stuiterde deze de stoep op en kwam tot stilstand tegen de poort van een woonhuis.

Beschadigd

Ooggetuigen - opgeschrikt door de enorme klap - zagen hoe de bestuurder zijn stilgevallen motor weer startte, hij schurend achteruit reed en met gillende banden er vandoor ging. Bij de manoeuvre miste hij op een haar na twee andere auto’s die aan de rechterkant geparkeerd stonden.

Een platgereden verkeersbord, afgerukte auto-onderdelen en een totaal ontwrichte tuinpoort zijn de stille getuigen. Gezien de feiten moet de witte auto aan de linker- en voorzijde ernstig beschadigd zijn.

Schuur

Eerder ramde een automobilist op dezelfde plek dezelfde poort. Toen was er ook een schuur bij betrokken. En het was daar op die plek niet het eerste incident. Meerdere malen vlogen er achterliggende jaren auto’s links of rechts de bocht uit.

(Foto’s AalburgNet)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.