Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Zakkenrollers actief in Genderen - UPDATE ' Met de gestolen pinpas werd nog gepind aan de Markt.
13feb

Zakkenrollers actief in Genderen - UPDATE

GENDEREN - In de Susterenhof in Genderen werd maandag (11-2) zakken gerold bij de oprit van een woning aldaar.

Het voorval vond plaats tussen 12.30 en 13.15 uur. Er werd daarbij een pinpas uit een jaszak van het slachtoffer gehaald. Verdere details werden niet bekendgemaakt.

De politie maakt wel melding van drie verdachten. Het gaat om een man van ongeveer 1.60 meter groot, met een ‘getinte’ huidskleur. Ook was er een vrouw bij betrokken, lengte ongeveer1.55 meter. Ook zij heeft een ‘getinte’ huidskleur. De derde persoon betreft een kind tussen de 12 en 14 jaar. Het drietal liep te voet weg richting de Hervormde kerk. 

Met de gestolen pinpas werd op 11 februari om 13.11 uur gepind bij de bank aan de Markt in Wijk en Aalburg.

Melden

De politie vraagt of iemand daar de personen gezien heeft. Met welk voertuig verplaatste men zich? Iedereen die iets gezien heeft of meer weet over deze situatie wordt verzocht de politie te bellen op nummer 0900 8844.

UPDATE 

De politie twittert: ‘Verklaring twee getuigen diefstal pin-pas Genderen opgenomen. Daders moeten met een auto geweest zijn die bij wat hogere nummers Susterenhof of in de Weteringshof gestaan heeft. Wie deze auto gezien?’Deel dit bericht met je vrienden!