Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Automobilist rijdt onder invloed van drugs, bijrijder in bezit van drugs' De twee mannen zijn aangehouden. Eén ervan zit nog vast.
09feb

Automobilist rijdt onder invloed van drugs, bijrijder in bezit van drugs

VEEN / WIJK EN AALBURG: Bij een verkeerscontrole bleek een automobilist gisteravond (8-9) onder invloed van drugs te rijden. Zijn bijrijder was in het bezit van harddrugs. Beide mannen zijn aangehouden.

Agenten zagen vrijdag rond 19.45 uur op de Veense Put een bestuurder rijden met een mobiele telefoon in zijn hand. De agenten zetten het voertuig aan de kant voor een controle.

Tijdens deze controle vermoedden zij dat de man onder invloed van drugs was en namen een speekseltest bij hem af. De test gaf een positief resultaat op het gebruik van cocaïne. Op het politiebureau is een bloedtest afgenomen. Na verhoor mocht de 21-jarige man uit Wijk en Aalburg naar huis.

De bijrijder had een flesje met vermoedelijk GHB bij zich. Hij is aangehouden op verdenking van bezit van harddrugs. De 20-jarige verdachte uit Wijk en Aalburg zit nog vast en wordt zaterdag verhoord.Deel dit bericht met je vrienden!