Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gereedschapslijper licht ondernemer op - UPDATE - ' Wát de verdachte heeft uitgehaald, werd niet bekendgemaakt.
08sep

Gereedschapslijper licht ondernemer op - UPDATE -

VEEN - De politie maakt melding van een situatie van oplichting. Dat gebeurde in de Wielstraat in Veen. Update: Inmiddels kreeg de politie zinvolle tips en werd ondermeer het kenteken bekend.

Donderdag 6 september overdag en op vrijdag 7 september tussen 16.3 0à 17.00 uur kwam een gereedschapsslijper bij diverse inwoners aan de deur aan wie hij zijn diensten aanbood.

Hierbij lichtte hij een ondernemer op. Wat de verdachte in kwestie precies heeft uitgespookt, en hoe de ondernemer werd opgelicht, werd niet bekendgemaakt.

De slijper reed met een grijze Opel Corsa, B-model. De wijkagenten van Aalburg laten weten: ‘We hebben interesse in het kenteken. Heeft iemand iets gezien?’

Reageren kan naar 0900 8844.

Reactie
De oproep werkt. Een andere ondernemer uit Veen reageert op het bericht: 'Naar aanleiding van dit bericht hebben wij vanmiddag ook melding gemaakt bij de politie. Deze meneer is donderdagmiddag ook bij ons bedrijf aan de Bagijnhof in Veen geweest. Hij wilde dure beitels meenemen om te slijpen en ze vrijdag weer terugbrengen.... Had geen visitekaartje of iets bij zich, wij hebben dus de beitels niet meegegeven. Mijn man vertrouwde de man dus niet, gelukkig, want we hadden de beitels hoogstwaarschijnlijk nooit meer teruggezien. Omschrijving van auto komt overeen.'

UPDATE

De wijkagenten laten weten (10-9): 'Oplichting door gereedschapslijper. Ons bericht van afgelopen week leverde mooie tips op. Onder andere het kenteken werd bekend. We kregen ook andere, zeer bruikbare info. Dank u voor uw hulp.'Deel dit bericht met je vrienden!