Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Identiteit man die meisjes lastigvalt nu bekend' De man gebruikte bij zijn acties meerdere busjes.
24jul 2018

Identiteit man die meisjes lastigvalt nu bekend

ALTENA - Een aantal weken kon de 'getinte man' haast ongestoord zijn gang gaan met het op ongepaste wijze aanspreken van meisjes en vrouwen. ('Zullen we een keer wat gaan doen' en 'Je hebt mooie billen.') Zijn acties zorgden voor de nodige onrust in het Land van Heusden en Altena en veroorzaakten een grote hoeveelheid reacties op de social media. Berichten over zijn optreden kwamen uit Nieuwendijk, Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk, Woudrichem, Rijswijk, Giessen, Andel, Babylonienbroek en Meeuwen. Inmiddels heeft de politie de identiteit van de onruststoker achterhaald.

De 'getinte man' heeft volgens de wet geen daadwerkelijk strafbare feiten gepleegd op basis waarvan hij kan worden aangehouden. Een ‘stevig gesprek’ werd wel met hem gevoerd’. (Zie update)

De wijkagenten van Aalburg melden dat de man uit Rotterdam afkomstig is. Tijdens zijn ongewenste acties verplaatste hij zich, naar nu blijkt, in verschillende busjes. In de berichten die op de redactie binnenkwamen, ging het eerst over 'een grijze (Mercedes) bestelbus' en later over 'een witte zonder belettering'. 

UPDATE

De politie laat weten: 'De man komt uit Rotterdam. Viel op meer plaatsen vrouwen/meisjes lastig. Dank voor de tips en zelfs een foto. Er zijn geen strafbare feiten gepleegd. We houden een corrigerend gesprek met de man over zijn vervelende opmerkingen naar vrouwen toe.’

Lees ook: Kinderlokker actief in Nieuwendijk

Lees ook: Getinte man valt opnieuw meisjes lastig

Zie ook:
‘Getinte man’ in witte bus blijft vrouwen lastig vallen (vr, 20 jul 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!