Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drugs en geld gevonden in Veen - UPDATE 2 -' Ook op het tweede adres werden de nodige kilo’s drugs gevonden.
29jun

Drugs en geld gevonden in Veen - UPDATE 2 -

VEEN - De politie voerde vrijdagavond (29-6) met grote inzet een onderzoek uit naar drugs. Zo laten de wijkagenten van Aalburg weten. Een en ander naar aanleiding van klachten van overlast en een anonieme melding. Er werden drie personen aangehouden.

Buiten ‘veel’ drugs werden in een woning aan de Hubertus Schreudershof ook wapens en een ‘aanzienlijke hoeveelheid’ geld gevonden.

Tevens bezochten agenten een tweede adres dat eveneens ‘in beeld kwam’. De wijkagenten twitteren: ‘Inmiddels hebben collega's daar ook diverse kilo's drugs gevonden.’

Als er meer info vrijkomt, volgt een update.

UPDATE

De politie nam bij de invallen een auto in beslag. Ook is een woning aan de Ridderstraat in Culemborg doorzocht. Het onderzoek verliep in samenwerking met de woningbouwvereniging en de gemeente.

De politie ontving meerdere klachten over een woning aan de Hubertus Schreudershof en een anonieme melding. Vrijdagavond controleerden agenten de woning en arresteerde drie personen: de bewoonster (25) en een man die daar veel verblijft (24) en een 46-jarige man uit Culemborg. In Veen vond de politie onder andere 4 kilo amfetamine, ruim 150 gram cocaïne, zo’n 250 pillen, een boksbeugel en twee busjes pepperspray. 

Ook doorzocht de politie de woning in Culemborg. Daar vonden agenten vijf kilo amfetamine, ruim 200 pillen, een aantal hennepplanten en materiaal en vloeistof die gebruikt worden voor productie van drugs. De verdachten zitten vast voor verhoor.

UPDATE2:

Hubertus Schreudershof. Maandagmiddag assisteerde de politie de gemeente bij het sluiten van de woning. Dit naar aanleiding van de drugsvondst afgelopen vrijdag. De wijkagenten laten weten: ‘Diverse buurtbewoners gesproken. Waar blij met aanpak overlastpand.’

UPDATE3

De personen die de politie oppakte bij drugsactie, staan vandaag (3-7) bij de rechter. Beslissing:14 dagen in voorarrest.’Volgens de rechter dus een ernstige zaak. Diverse omwonenden gesproken. Gaven aan al langer overlast te hebben. Meld overlast meteen. Niet achteraf!’ Aldus de politie.

(Foto wijkagenten Aalburg)Deel dit bericht met je vrienden!