Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Onbeschoft onbegrip om omrijden na ongeval' Politie en hulpverleners werden diverse keren 'onbeschoft' uitgescholden.
12jan

Onbeschoft onbegrip om omrijden na ongeval

AALBURG - Gisteravond (11-1) vond op de Heusdense brug een ongeval plaats waar vier auto's bij betrokken waren. De schade was aanzienlijk, twee voertuigen zijn total loss.

Er vielen twee gewonden. Eén bestuurder werd uit de auto geslingerd en kwam in de berm terecht. Politie en hulpdiensten snelden ter plaatse. Zo was er een traumateam en -heli aanwezig. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. 

De VerkeersOngevallenAnalyse deed onderzoek. Vanwege het ongeval - en de nodige ravage - werd de N267 in beide richtingen afgesloten. 

Onbeschoft
En dát viel bij sommigen niet in goede aarde. De wijkagenten laten weten: 'Collega's en verkeersregelaars werden diverse keren echt onbeschoft uitgescholden door automobilisten die om moesten rijden en geen begrip voor de afsluiting hadden.'

De politie legt verder uit dat dit niet echt was om 'autootje te pesten', maar dat de hulp aan slachtoffers en het onderzoek simpelweg voorgingen.

(Archieffoto Aalburg.Net)Deel dit bericht met je vrienden!