Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Politie waarschuwt voor insluipingen' 'Sluit ramen en deuren als u niet thuis bent', waarschuwt de politie.
11sep 2017

Politie waarschuwt voor insluipingen

SLEEUWIJK - ALMKERK - REGIO: Politieteam Dongemond waarschuwt de regio Altena voor insluipingen. De politie laat weten: 'Wees alert in Altena en omgeving. Afgelopen week is in Sleeuwijk een insluiping geweest in een woning terwijl de mensen thuis waren.'

Kantelraam

Vandaag (11-9) vond omstreeks 13.00 uur in Almerk een insluiping plaats. De dader klom via de pergola op het platte dak en verschafte zich toegang middels een kantelraam dat op een kier stond.

'De bewoner kwam thuis en hoorde gestommel boven. Dader is via het raam weer gevlucht en heeft helaas voor de slachtoffers waardevolle spullen meegenomen in zijn vlucht. Vervolgens is de inbreker gevlucht. Deze is vertrokken in een kleine Toyota Yaris zwart van kleur. Wees gewaarschuwd! Ramen en deuren dicht als u weg gaat of langere tijd in een andere ruimte bent.' Aldus politieteam Dongemond.Deel dit bericht met je vrienden!