vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dieven gooien buit in kliko bij Genderense begraafplaats

24 juli 2017 (door AalburgNet)

AALBURG - De wijkagenten meldden drie inbraken afgelopen weekend in de gemeente Aalburg. Met name in Eethen en Wijk en Aalburg.

In Eethen werd in de nacht van zaterdag (22-7) op zondag (23-7) ingebroken in een woning aan de A. van der Kolkstraat. De dief (of dieven) had/hadden een raam opengebroken.

Afgelopen zondag (23-7) werden spullen van deze inbraak teruggevonden in een kliko op de begraafplaats in Genderen, zo twitteren de wijkagenten van Aalburg.

Wit petje
In Wijk en Aalburg meldt de politie ook een inbraak in een woning aan de Vroonhoeve. Die werd tussen 02.00 uur en 03.00 uur gepleegd. Er waren twee daders bij betrokken. Eén van hen droeg een wit petje. De dieven werden gestoord en gingen er zonder buit vandoor.

Ook werd in een schuur ingebroken aan de Vroonhoeve. Ook hier gaat het vermoedelijk om twee daders. Zij lieten de buit achter in de brandgang, adlus de wijkagenten.

Getuigen
Wie van één van deze zaken iets meer weet, iets gezien of gehoord heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Lees meer over:

Politie Inbraak Diefstal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.