donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

'Pakketbezorger werd niet mishandeld'

5 april 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen weekend domineerde in Wijk en Aalburg het bericht de social media dat een pakketbezorger 'mishandeld' zou zijn. Hoewel er wel een schermutseling plaatsvond, werd de man in kwestie zeker niet mishandeld. Dat blijkt onder meer uit een verklaring die de politie dinsdag (4-4) heeft afgegeven. Eerder verscheen op Twitter ook al een bericht van de wijkagenten die meldden dat er van 'mishandeling' door een Maasdijkbewoner geen sprake was. 

Via de social media ging al heel snel rond een filmpje rond, maar dat blijkt een slechts een deel van de feitelijke gebeurtenissen weer te geven. Die video maakte zo dat de zaak in een verkeerd daglicht kwam te staan. 

Boek gesloten
Gistermorgen hebben betrokken partijen op het politiebureau samen om de tafel gezeten en zijn de zaken uitgesproken. Nu de emotie bekoeld was, werd het een goed gesprek, zo meldden bronnen rond het voorval.
De wijkagent heeft de goede afloop van het overleg inmiddels ook bevestigd. 'Partijen zijn op goede voet uit elkaar gegaan'. Alles is besproken en het boek kan wat betrokkenen betreft gesloten worden. 'Mensen hebben nu behoefte aan rust. Gun ze dat ook', laat de politie nog weten.

Zie ook:

Lees meer over:

Politie maasdijk pakketbezorger
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.