dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Getuigen zagen verdachten inbraak Electro World Veen. Wie weet er meer?

26 augustus 2016 (door AalburgNet)

VEEN - Bij de inbraak bij Electro World in Veen werd in de nacht van 23 op 24 augustus een groot aantal iPads en iPhones gestolen. Inmiddels zijn meer bijzonderheden bekend rond de inbraak en de daders. Zo hebben getuigen de verdachten en hun auto gezien.

De inbrekers sloegen na het binnendringen van de winkel snel hun slag en namen precies mee wat van hun gading was. Het heeft er alle schijn van dat deze inbraak voorbereid was. De dieven waren heel duidelijk uit op elektronica van het merk Apple en wisten precies waar zij wat mee moesten nemen.

Opel Corsa
De eigenaar van Electro World laat de redactie van Aalburg.net weten dat net na de klok van 03.00 uur in de vroege woensdagmorgen (24-8) de daders zijn gezien op het kruispunt bij tankstation Firezone aan de Groeneweg (vlakbij de rotonde Groeneweg / Bosseweg / N267). De inbrekers zijn daar gedraaid om vervolgens weer te verschijnen bij de elektronicazaak aan de Bagijnhof.  Deze auto is daar ook gezien. Het gaat om  een Opel Corsa van een donkere kleur.

Dit is afwijkend aan het type en kleur autou die in het eerdere politiepersbericht werd genoemd.

Drie personen werden bij de winkel gesignaleerd, zittend op en staand bij een muurtje voor de winkel.

Signalement
Getuigen geven de volgende beschrijving: Het gaat om een lange gezette vrouw met blond haar. Zij droeg een zwart jurkje met witte letters. Verder betreft het twee mannen. De één heeft een 'wat breder postuur' en is ongeveer 1.80 lang, de andere heeft 'een normaal postuur' en is iets langer: 1.85 meter. Beiden gaan gekleed in trainings- / joggingbroeken.

Getuigen
De eigenaar vraagt aan getuigen die iets gezien en/of gehoord hebben dat past in bovenstaande omschrijving om contact met hem op te nemen.
'Wie heeft de combinatie van 1 x vrouw en 2 mannen zoals beschreven eerder of later op de avond gezien, of de auto met 3 personen, alle informatie is welkom. Beschrijf zo concreet mogelijk wat u gezien heeft: plaats, tijd, kleur, kenteken, afwijkende dingen enzovoorts.'

Reacties kunnen naar de eigenaar van Electro World via veen@electroworld.nl

Zie ook:

Lees meer over:

Inbraak Bagijnhof Electro World
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.