vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Politie zoekt dader overval garagebedrijf

5 december 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Bij een garagebedrijf aan de Ambachtstraat vond vrijdagavond 4 december 2015 een gewapende overval plaats. De dader ging er vandoor met contant geld, een portemonnee en een mobiele telefoon.

Een 25-jarige werknemer was rond 17.15 uur alleen in het bedrijfspand aanwezig. Rond dat tijdstip kwam een onbekende man binnen gestormd. De man was gewapend met een op een vuurwapen gelijkende voorwerp en eiste geld. Tijdens de ontstane schermutseling raakte het slachtoffer licht gewond. De overvaller ging er vandoor met de dagopbrengst van het bedrijf. Daarnaast moest de werknemer zijn portemonnee en zijn iPhone 6 afgeven.

Zoekactie
Direct na de melding van de overval startte de politie een zoekactie naar de voortvluchtige overvaller. In een Burgernet bericht vroeg de politie het publiek om uit te kijken naar de dader. De politie sprak met diverse getuigen en omwonenden. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen.

Signalement
Volgens de aangever was de overvaller gekleed in een zwarte joggingbroek, die voorzien was van witte biezen. De dader droeg een donkerkleurige jas met capuchon en groene handschoenen. Om herkenning te voorkomen had hij een bivakmuts over zijn gezicht getrokken. De politie onderzoekt de zaak en is via 0900-8844 bereikbaar voor personen die informatie kunnen geven over deze overval. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via –M- op telefoonnummer 0800 – 7000

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.