dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Vrachtauto kaashandelaar vermoedelijk aangestoken

4 mei 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Zondagavond werd een vrachtauto van een kaashandelaar uit Wijk en Aalburg in brand gestoken. De brandstichting is een vermoeden, aldus de eigenaar in de pers. Het voertuig brandde helemaal uit. Het zou om een oude, niet meer in gebruik zijnde auto gaan.

De brandweer reed om 22:43 uur met spoed uit voor een melding van een voertuigbrand aan de Korvertweg. '"3 mei 2015 22:43 - Brandweer met spoed naar Wijk en aalburg - prio 1 1748 6881 korvertweg wijk en aalburg voertuigbrand vrachtwagen inc: 08"

De brandweer had de voertuigbrand aan de Korvertweg - in het verlengde van Den Oudert - snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de vrachtwagen van de kaashandelaar volledig in vlammen opging.

Een getuige zag in eerste instantie een klein vlammetje in de cabine. Daarna kwam er een steekvlam waarna de vrachtwagen in lichterlaaie raakte. Omroep Brabant weet te melden: 'De eigenaar van de vrachtwagen vermoedt dat de brand is aangestoken. Hij zag dat het raam van de cabine open was op het moment dat hij bij de brandende vrachtwagen aankwam.'

Er is niets bekend van persoonlijke ongelukken.

De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Wie iets gezien heeft, kan dit melden via 09008844.

(Archieffoto)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.