donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Politie waarschuwt voor pannenverkopers in de regio

6 januari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - REGIO: Werden de 'wazige' pannenverkopers eerder al volop gesignaleerd in Heusden, nu blijken ze ook in Aalburg rond te gaan met hun 'aantrekkelijke aanbod.' Ook uit Waalwijk komen berichten.

De verkopers bieden mensen 90% korting om vervolgens aan te geven de pannen niet bij zich te hebben: 'Die liggen in de auto.'

Inmiddels hebben ook de Aalburgse wijkagenten Bart Kool en Ruud Peters de figuren in het vizier. Zij waarschuwen de inwoners voor een 'gezonde achterdocht' te hebben als er aan hun deur wordt aangebeld. Aldus hun twitterbericht.

Regio
Ook vanuit Werkendam en Andel komen berichten binnen dat de 'pannenverkopers' daar in de straten verschijnen. Een gezond gewaarschuwd mens telt nog steeds voor twee.

UPDATE (14:45 uur)
Vincent Honings Sr. meldt via Facebook: 'Klopt die oude man ken ik, het waren 4 pannen- en twee messensetjes... Verkoopwaarde 1500 euro, pannen netjes thuisbezorgd, verkoper nog mee naar de pinautomaat gereden. Ik heb de politie gebeld, die kunnen er niets mee... Er is gewoon een eerlijke transactie gedaan... Niks ontvreemd, geen extreme woekerwinst. Aangifte mocht, maar had weinig tot geen zin, melde onze sterke arm der wet!'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.