donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Verkeerscontrole in Aalburg

2 oktober 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Agenten hielden een verkeerscontrole op woensdag 1 november tussen 13.30 en 14.45 uur op de Perzikstraat. Zij controleerden op het dragen van een helm, het negeren van een rood verkeerslicht, niet omhebben van de autogordel, het gebruik van alcohol en op snelheid.

Uit onderzoek en analyse van ongevallen blijkt namelijk dat door deze overtredingen verreweg de meeste verkeersslachtoffers vallen of een belangrijke oorzaak van de mate van het letsel.

Ter hoogte van het Willem van Oranjecollege werden passanten gecontroleerd door agenten. Er zijn daarbij negentien bestuurders bekeurd voor het niet dragen van een autogordel, twee personen kregen een bekeuring omdat zij niet handsfree belden, en één persoon kon niet op eerste hand het rijbewijs laten zien en kreeg daar een boete voor.

PS
Naschrift redactie: Wellicht is de politie in de spreekwoordelijke bonen met dit persbericht. Immers, we schrijven nog geen november en bovendien staat er ter plekke van de controle geen verkeerslicht, laat staan dat de rood zou kunnen zijn... Maar vergissingen zijn nu eenmaal menselijk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.