dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Vrouw uit Wijk en Aalburg betrapt dieven en krijgt klappen

6 maart 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Een bewoonster aan de Bergstraat heeft dinsdagavond 5 maart 2013 rond 22.45 uur twee dieven betrapt die een scooter en een fiets wilden stelen. De kordate dame heeft het duo uiteindelijk verjaagd, hoewel ze wel een vuistslag te verwerken kreeg.

De vrouw zat in de woonkamer en hoorde het hekje opengaan dat toegang geeft tot de tuin. Ze keek door het raam naar buiten en zag het wiel van een fiets voorbij komen. Ze rende met een houten decoratiehuisje in haar handen naar buiten en zag een man met de fiets van haar dochter door het hekje lopen. Ze rende naar de dief toe en sloeg hem met het houten voorwerp op zijn achterhoofd, waarna ze hard aan de fiets trok en deze terug haalde door het hekje. Door een tweede dader, die haar uitschold, werd ze vervolgens met gebalde vuist op haar gezicht geslagen. Hierdoor viel de vrouw met de fiets om. Ze zag de twee dieven door het poortje wegrennen, waarbij een van hen nog struikelde over een drempeltje. Even later constateerde zij dat de dieven ook al een scooter uit de schuur hadden gehaald en deze halverwege de tuin hadden klaargezet om mee te nemen.

Signalement
De fietsendief was een blanke man met blond haar. Hij had een stevig postuur en droeg een donkere trainingsbroek met sportschoenen. De andere dief, was eveneens een blanke man met een blond kort haar en een slank postuur. Hij droeg een trainingspak en had sportschoenen aan.

Lees meer over:

Politie Diefstal vrouw klappen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.