vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aalburgse ondernemer dupe van oplichter fotosessies

26 september 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Een 41-jarige ondernemer uit Wijk en Aalburg wordt de laatste tijd regelmatig beticht van oplichting. Hij zou geld hebben ontvangen om fotosessies te maken van meisjes en vrouwen. De man weet echter van niets.

Uit onderzoek van de politie is inmiddels gebleken dat de meisjes en vrouwen gereageerd hebben op een internetadvertentie van het bedrijf "Nationale Fotostudio" om voor 150,- euro een fotoreportage te laten maken. Hen wordt daarvoor een portfolio en ten minste vier photoshoot-opdrachten beloofd. Van het tweetal wordt vervolgens in Zwolle, na contante betaling weliswaar, daadwerkelijk wat foto's gemaakt, maar tot een portfolio of opdrachten komt het nooit.

Huisnummer
Vrouwen die hun afspraak vroegtijdig willen afzeggen, worden gedreigd met een deurwaarderprocedure. Nadat enkele gedupeerden probeerden hun geld terug te krijgen, kwamen zij via de adresgegevens van de zogenaamde fotostudio vervolgens uit bij de ondernemer in Wijk en Aalburg, met dat verschil dat de oplichter in het huisnummer een "a" heeft toegevoegd. De Aalburgse ondernemer weet echter van niets en is naar de politie gestapt.

Lees meer over:

Politie ondernemer oplichitng
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.