zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Asfaltoplichters aan het werk in Aalburg

12 juni 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op dit moment duiken her en der in de gemeente Aalburg Engelstalige lieden op die beweren dat zij in opdracht van de gemeente wegen moeten asfalteren. Bij dit werk blijft asfalt over waarmee zij zeer voordelig een inrit of dam kunnen verharden, zo zeggen zij. Potentiële klanten moeten direct beslissen en veelal het afgesproken bedrag vooraf betalen.

Gemeente Aalburg wijst er met klem op dat deze bedrijven niet aan de kwaliteitseisen van de gemeente voldoen en dus ook niet door hen zijn ingeschakeld.

Twijfel
Kees Noorloos: 'Het advies is dan ook om niet met zulke bedrijven in zee te gaan. Bij twijfel kunt u contact opnemen met F. Hoeke van de afdeling Openbare Werken van de gemeente. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0416-698779 of via e-mailadres f.hoeke@aalburg.nl. Hij kan u zo vertellen waar, wanneer en door wie er asfaltwerken worden uitgevoerd in de gemeente. Tenslotte raden wij u aan om contact op te nemen met de politie als u in aanraking komt met deze oplichters. Dit is een landelijk probleem.'

Lees meer over:

asfaltoplichters actief
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.