vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Auto boort zich in tankstation

25 februari 2010 (door AalburgNet)

HANK / WIJK EN AALBURG - Ten gevolge van een verkeersongeval dinsdagavond boorde een personenauto zich in de shop van een tankstation. Een 41-jarige automobilist uit Wijk en Aalburg raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Hij is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie ontving rond 21.30 uur de melding van een verkeersongeval. Agenten die ter plaatse arriveerden troffen een ravage aan. Een auto had zich in het shopgedeelte van een tankstation geboord. Naast het gebouw stond een andere personenauto tegen een muur. Beide voertuigen waren zwaar beschadigd.

Het ingestelde onderzoek wees het volgende uit:
Rond 21.30 uur reed de 41-jarige automobilist met zijn auto over de Rijksweg de A27. Vlak voor de afslag Hank nam de bestuurder de afslag richting het tankstation. Bij het station botste hij met de voorkant van zijn auto tegen een auto die naast een pomp geparkeerd stond. Door de kracht van de botsing vlogen beide voertuigen vooruit. Het geparkeerde voertuig belandde in het tankstation. De auto van de 41-jarige man kwam tot stilstand tegen een muur, nadat hij een betonnen paal geraakt had.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.