donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Jaarverslag Politie Midden en West Brabant

3 maart 2009 (door AalburgNet)

De politie Midden en West Brabant presenteert haar jaarverslag 2008. Net als in voorgaande jaren, worden de inspanningen en resulaten getoond op een website. Bezoekers van de site kunnen kijken naar vele filmpjes, artikelen, cijfers en interessante reportages.
De reportages en de filmpjes geven een uniek beeld over politiewerk. In de geschreven reportages komen politiemensen aan het woord die vertellen over uiteenlopende aspecten van hun werk. De filmpjes nemen de bezoeker mee terug naar opvallende zaken uit 2008. Verder krijgt de lezer aan de hand van opvallende persberichten, waardevolle preventietips, en goed leesbaar cijfermateriaal een prima beeld wat er zich in 2008 af heeft gespeeld in de politieregio Midden en West Brabant.

Voor de tweede keer zijn de cijfers van de regionale speerpunten in dit jaarverslag terug te vinden tot op dorpskernniveau. In voorgaande jaren werden alleen cijfers op gemeenteniveau gegeven. Het is van belang om te vemelden dat alle cijfers zijn onder voorbehoud zijn, totdat het Regionaal College van de Politie Midden en West Brabant de jaarrapportage over 2008 heeft goedgekeurd.

Het jaarverslag 2008 kent drie ingangen, afgestemd op de doelgroepen ‘inwoners’, ‘politie’ en ‘bestuurders’. Achter de knop 'Ambtelijk jaarverslag' is het integrale jaarverslag van 2008 te vinden, waarmee het korps verantwoording richting het bestuur aflegt. Met de link ‘ook uw mening telt’ die in het voorwoord staat, kan de bezoeker een oordeel geven over het digitale jaarverslag.

Neem een uitgebreid kijkje in de keuken van de politie Midden en West Brabant en kom alles te weten over resultaten, inspanningen, inzetten, acties, cijfers en de grote en kleine geruchtmakende zaken uit 2008. Surf naar:

http://www.jaarverslagpolitiemwb.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.