Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Glasvezel bedrijventerreinen op komst' Bij voldoende aanmeldingen start de aanleg voor de zomer.
18jan

Glasvezel bedrijventerreinen op komst

ALTENA - Op de verschillende bedrijventerreinen in Giessen, Veen, Werkendam en Wijk en Aalburg is  internet op komst. Het prject staat in de startblokken. Bedrijven kunnen zich ook al aanmelden. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, kan naar verwachting voor de zomer al gestart worden met de aanleg van het snelle internet.

'Een betrouwbare internetverbinding is een voorwaarde voor onze handel'. Dat zegt Wijnand van der Hoeven, het raadslid voor Christenunie Altena, maar ook specialist convenanten bij DELTA Fiber Netwerk. Hij is blij met het initiatief om de bedrijventerreinen volledig te voorzien van glasvezel.
Het is goed dat men nu ook aan de slag gaat op de bedrijventerreinen in Altena. Het belang van digitalisering is enorm; van mooie 3D-presentaties in de autobranche tot foto's op studiokwaliteit in webshops. En niet te vergeten de snelle uitwisseling van complexe tekeningen in de haven. Er zijn voorbeelden genoeg te noemen. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is een voorwaarde voor onze handel. Met snel internet via glasvezel zet Altena weer een extra stap in de goede richting als aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven.'

Ondernemers en bewoners van de geselcteerde bedrijventerreinen die voor 26 maart een abonnement afsluiten, betalen geen aansluitingskosten.Deel dit bericht met je vrienden!