Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Corona gooit roet in programmering Feestweek Oké FM'
23dec 2020

Corona gooit roet in programmering Feestweek Oké FM

VEEN / REGIO: Oké FM, de streekomroep voor de Bommelerwaard en Het Land van Heusden en Alten, past noodgedwongen zijn Feestweek 2.0 aan. De huidige Coronasituatie gooit de progammering op de schop.

Tijdens de Feestweek kunnen luisteraars traditoneel reageren op de uitzendingen en inbellen of een berichtje sturen met daarbij kans op mooie prijzen. Dat gedeelte blijft onveranderd, alsook de data: van Eerste Kerstdag tot en met Oudejaarsdag.

Daguren
Het radiostation zendt enkel de Feestweek niet meer 24/7 uit, de nachtprogrammering komt te vervallen. De radiomakers draaien nog enkel 12 uur aan een stuk tijdens daguren. Ze wisselen elkaar om de 4 uur af.

Deur op slot
De omroep laat verder weten dat 'de deur op slot gaat en er maximaal twee personen in de studio mogen'. Dat betekent ook dat "gewoon gezellig even aanlopen", wat luisteraars anders wel deden, er dit jaar dus ook niet bij is. 'Het is even niet anders. Corona gooit roeit in de programmering waardoor we de beoogde 24 uursuitzending niet meer kunnen realiseren. De gewonnen cadeau's worden nu door ons bij de mensen thuisgebracht op een nader te bepalen tijdstip. Gezellig ophalen in de Veense studio kan dus ook niet.'

Luisteren
Luisteren kan via DAB+, via de ether op 104.9 en 106.4 FM of online via www.okemedia.nl. Wie wil reageren tijdens de programma's stuurt een Whatsapp naar 0682 279 988.

(Foto studio Oké FM)

Zie ook:
Feestweek 2.0 Oké FM gaat dit jaar de klok rond (ma, 30 nov 2020)


Deel dit bericht met je vrienden!