Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oké Magazine: 200 keer op de radio' Verhagen (l) en Spek hebben in het radiomaken zelf ook heel veel plezier.
14okt

Oké Magazine: 200 keer op de radio

VEEN - Woensdagavond (14-10) verraste het bestuur van de Aalburgse Omroep Stichting programmamakers Henri Verhagen en Cor Spek met champagne en gebak vanwege hun 200ste uitzending. Twee bestuursleden stapten spontaan de studio binnen, waar op dat moment de uitzending gaande was. Het werd een prettige "overval".

Nadat het glas geheven was en de taart aangesneden sprak voorzitter Willem Bakker: 'Programma’s zoals OKE Magazine zijn belangrijk voor een publieke lokale media-instelling als OKE FM.' De voorzitter typeerde OKE Magazine als 'laagdrempelig, informatief, kritisch, maar altijd respectvol'.

Hij vervolgde: 'De makers gaan vaak dieper in op de materie op een manier dat ook tante Bep en ome Leo het verhaal begrijpen. Spek en Verhagen stellen de vragen die de luisteraars ook in hun hoofd hebben. De waardering voor het programma is bij de schare vaste luisteraars daarom groot.'(Foto's Willem Bakker)

Zie ook:
Dorpsdichter schrijft gedicht voor 100e Oké Magazine (za, 31 okt 2015)
Oké Magazine rolt rode loper uit voor 100e uitzending (ma, 19 okt 2015)


Deel dit bericht met je vrienden!