Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oerlemans Plastics organiseert weer Goede Doelenactie in Altena' De winnaars van vorig jaar.
12okt

Oerlemans Plastics organiseert weer Goede Doelenactie in Altena

GENDEREN/GIESSEN -  Voor de vierde keer op rij organiseert Oerlemans Plastics de regionale Goede Doelenactie. Als een van de grootste werkgevers in de gemeente Altena vindt de verpakkingsproducent het belangrijk lokaal georganiseerde initiatieven te steunen, die bijdragen aan een goed functionerende maatschappij. Oerlemans Plastics stelt totaal 5.000 euro ter beschikking.

“Als bedrijf hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid naar onze omgeving en dit is een mooie manier om daar uiting aan te geven,” motiveert Johan Kranenbroek, algemeen directeur van Oerlemans Plastics. “Drie goede doelen worden financieel ondersteund die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena. Vorig jaar waren de drie winnaars: Laurens Schreuders uit Andel voor een complexe medische behandeling in de Verenigde Staten, Lunchroom Je Kans in Veen waar mensen met een beperking werkzaam zijn en Logeerhuis de Plantaan: een tijdelijk verblijf voor gehandicapten.”

Inzenden
Bent u actief voor een goed doel of weet u een goed doel in Altena dat een financiële ondersteuning goed kan gebruiken? U kunt het goede doel met daarbij een motivatie indienen bij Carin van Herwijnen van Oerlemans Plastics, via het emailadres: cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 14 november 2020.
Het goede doel mag de laatste drie jaar niet in de prijzen gevallen zijn bij eerdere edities van de Oerlemans Goede Doelen Actie.

Alle medewerkers van de vestigingen in Genderen en Giessen kunnen over de ingestuurde goede doelen hun stem uitbrengen. Op basis van het aantal stemmen per inzending worden drie initiatieven gesteund met bedragen van respectievelijk 2.500, 1.500 en 1.000 euro.Deel dit bericht met je vrienden!