Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Buurtvereniging verrast leden op Burendag' Door creativiteit worden vaak toch passende alternatieven gevonden.
26sep

Buurtvereniging verrast leden op Burendag

WIJK EN AALBURG - 26 september. Burendag 2020 in Coronatijd. Vanwege 'het virus' gaan de nodige evenementen niet door. Door creativiteit worden vaak toch passende alternatieven gevonden. Dat kan ook gezegd worden van de actie van Buurtvereniging Van Klompe tot Dulve die de leden op bijzondere wijze verraste.

De maatregelen om het virus onder controle te krijgen, verhinderden de bewoners uit de Aalburgsestraat dit jaar op Burendag bij elkaar te komen voor de traditionele buurtbarbecue. En dat terwijl Burendag buurtbewoners juist bij elkaar wil brengen en wil verbinden. Buurtvereniging Van Klompe tot Dulve liet zich niet uit het veld slaan en bedacht een alternatief om de saamhorigheid in de buurt toch op orde te houden.

Gezelligheid thuis
Dit jaar dus geen stampottenmaaltijd en geen buurtbarbecue. Maar wel een "Van Klompe tot Dulve buurtbrief". De buurtgenoten werden door de drijvende krachten achter de vereniging verrast met een 'kleine attentie'. Alle leden ontvingen een 'buurtborreltheepakket'. Een flinke kaasplank met biertjes, knabbels, thee en Toblerone voor de gezelligheid thuis.

Op deze manier doet Van Klompe tot Dulve het eigen motto eer aan 'de gezelligste buurtvereniging van Brabant' te zijn.

De volgende gezamenlijke actie die op de rol staat, is het verlichten van de Aalburgsestraat gedurende Kerst en Oud en Nieuw.(Foto's Aalburg.Net)Deel dit bericht met je vrienden!