Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Burendag in Drongelen is samen klussen met koffie'
22sep

Burendag in Drongelen is samen klussen met koffie

DRONGELEN - Zaterdag (26-9) is het weer Burendag. Een initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts dat zoveel mogelijk buren met elkaar in contact wil brengen. 'Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Dit jaar is Burendag net iets anders dan anders: we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier.' Die handschoen wordt ook in Drongelen opgepakt.

De gedachte van Burendag past namelijk perfect bij Drongelen, het dorpshuis bijvoorbeeld wordt altijd goed bezocht tijdens de verschillende activiteiten. Dorpshuis De Oude School doet al jaren mee met Burendag, want er is altijd wel iets te doen. Dit jaar dus ook. 'We willen onder andere de chillhut energiezuiniger maken door het aanbrengen van ledverlichting. Daarnaast zullen er in en rondom het dorpshuis nog een aantal andere klusjes gedaan worden.'

Meedoen
Wie het leuk vind om mee te helpen is dan natuurlijk van harte welkom. Deze dag duurt van half tien tot 16.00 uur. 'Wil je graag helpen, maar kan je niet de hele dag, dan is dat natuurlijk helemaal niet erg. We maken er met z’n allen een gezellige klusdag van!'Deel dit bericht met je vrienden!