Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wandelend kennismaken met de burgermeester' 'Zou u mij al wandelend willen laten zien hoe u leeft in uw dorp.
16sep

Wandelend kennismaken met de burgermeester

ALTENA - Burgemeester Egbert Lichtenberg wil de inwoners van Altena graag nog beter leren kennen. Hij is ook erg nieuwsgierig naar de mooiste én de meest bijzondere plekjes bij mensen in hun buurt. De burgervader vraagt aan inwoners wie hem - al wandelend - wil rondleiden door zijn/haar dorp.

Lichtenberg: 'Bij mijn aantreden heb ik aangegeven dat ik graag naar u toekom en dat ik het erg zou waarderen als u mij met uw ogen wilt laten zien wat er allemaal gebeurt in onze mooie gemeente. Samen met een aantal inwoners waren er mooie plannen in de maak maar helaas ook voor mij gingen al die interessante, leuke en gezellige activiteiten niet door.'

Om die reden verezoekt de burgemeester aan wie belangstelling heeft: 'Zou u mij willen rondleiden in uw dorp en mij al wandelend willen laten zien hoe u leeft in uw dorp. Ik denk dan aan een wandeling tussen de 1 en 2 uur. Ik hoor graag de (historische) verhalen maar ook hoe u nu leeft en misschien werkt en wat uw visie op de toekomst van uw dorp is. Ik wil het niet al te ingewikkeld maken, ik wil gewoon graag wandelend met u in gesprek, luisteren horen en voelen wat het betekent om in uw dorp te wonen.'

Lichtenberg heeft zijn eerste wandeling er al opzitten. Samen met Stadsgids Jos Korthout wandelde hij door de vesting van Woudrichem. Tot wederzijds genoegen.

Wie wil, neemt contact op met het bestuurssecretariaat, via bestuurssecretariaat@gemeentealtena.nl of 0183 -51 62 13.Deel dit bericht met je vrienden!