Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe chip in afvalcontainers' Een nieuwe inzamelaar kan de huidige chips niet uitlezen.
09sep

Nieuwe chip in afvalcontainers

ALTENA - De gemeente Altena gaat een nieuwe chip invoeren in de groene en grijze containers, dus de respectievelijke groente-, fruit- en tuinafval (gft) en restafval. De chips in de containers zijn verouderd. Een nieuwe inzamelaar kan de huidige chips niet uitlezen. Door vervanging kan de vuilniswagen de containers blijven legen.

In september of oktober ontvangen inwoners een brief met de datum waarop het bedrijf Inovim de nieuwe chips komt plaatsen. Beide containers moeten dan voor 07.00 uur aan de weg staan.

Stickers
De gemeente informeert: 'Als u bericht heeft gekregen over de dag van de chipwissel vragen wij u het  volgende: Plak de stickers die bij de brief zitten op de deksels van uw grijze en groene container. Zet uw containers op de genoemde datum in de brief voor 07.00 uur aan de straatkant voor uw woning. De containers hoeven niet leeg te zijn. U kunt de containers weer binnenhalen zodra er een nieuwe adressticker op de achterkant van uw container is geplaatst.'

Wie vergeet de containers aan straat te zetten, neemt in dat geval contact op met de containerservice via 0800 - 400 20 50.Deel dit bericht met je vrienden!