Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'DigiHulp voor inwoners van Altena

 ' Meekijken en helpen op afstand.
23jul

DigiHulp voor inwoners van AltenaREGIO - SeniorWeb Land van Heusden en Altena en de Bibliotheek CultuurPuntAltena bieden hulp op afstand bij digitale vragen.

In januari startten deze partijen met de Digi-Inloop. Een inloopmoment waarop mensen op De Werf terecht kunnen met al hun digitale vragen. Deze Digi-Inloop kan door de maatregelen rond het coronavirus niet doorgaan. Als alternatief op de Digi-Inloop ontwikkelden SeniorWeb Land van Heusden en Altena en de Bibliotheek CultuurPuntAltena de DigiHulp.

Hulp op afstand
Elke woensdagochtend kunnen inwoners van Altena terecht met vragen op digitaal gebied. Heb je een vraag dan kun je tussen 10.00 en 12.00 uur bellen met de Bibliotheek. Een medewerker inventariseert de vraag en bespreekt de mogelijkheden van hulp op afstand via TeamViewer. Als de beller daarmee akkoord gaat, wordt hij in contact gebracht met SeniorWeb en wordt hulp op afstand opgestart. Buiten de normale telefoonkosten zijn er geen extra kosten verbonden aan dezer dienstverlening.


Of het nu gaat om het installeren van een programma, uitleg over beeldbellen of het activeren van een digitaal boek op je e-reader, vrijwilligers van SeniorWeb en medewerkers van de bibliotheek staan voor je klaar.

Gebruik maken van de DigiHulp? Bel 085 040 11 63 (de Bibliotheek CultuurPuntAltena) of kijk op bibliotheekaltena.nl/digihulpDeel dit bericht met je vrienden!