Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Braderie Veldzicht druk bezocht' De markt was weer het eerste grote event In Altena sinds Corona.
19jul

Braderie Veldzicht druk bezocht

GENDEREN - Zaterdag (18-7) was er na lange tijd weer een groot evenement in Altena sinds Corona: een braderie dan wel markt op Park Veldzicht. Velen wisten het te waarderen en vonden hun weg naar Genderen. Met in totaal 53 stand/grondplaatsen en 1045 doorlopende bezoekers kan de braderie de boeken in als 'een groot succes'.

Initiatiefnemer Van Rijswijk Verhuur uit Genderen was de grote aanjager achter het evenement. Zij leverden vrachtwagens vol met kramen, tenten, meubilair, toiletten, stroomkabels en ander materiaal wat je zoal bij evenementen nodig hebt. Wilbert van Rijswijk: 'Omdat de crisis ons bedrijf hard raakt en we creatief moeten zijn, hebben we zelf deze markt georganiseerd. We werken al een lange tijd samen met Park Veldzicht. Op het evenemententerrein mogen wij feesten en bijeenkomsten organiseren in een tent welke er dit seizoen staat. Het idee voor een markt is ontstaan omdat wij zelf ook een groot aantal marktkramen in de verhuur hebben, die nu “werkloos” thuis staan.' 

Hard werken
Het was hard werken om alles goed voor elkaar te krijgen, juist vanwege de geldende Coronamaatregelen, maar Sanne en Wilbert zijn tevreden.'Na de versoepelingen van 1 juli hebben we een plan gemaakt en begonnen de voorbereidingen voor de markt. Het extra werk in verband met COVID-19 hadden we vooraf wel een beetje onderschat. Maar met hulp en inzet van personeel en vrijwilligers kregen we alles op tijd klaar.'

Wilbert en Sanne van Rijswijk waarderen daarnaast de medewerking van de gemeente Altena, maar ook het vertrouwen om dit evenement te mogen organiseren. 'Daarnaast willen we iedereen bedanken voor het bezoek, de medewerking en het goede naleving van de regels', besluit het ondernemersechtpaar enthousiast.

(Foto's Van Rijswijk Verhuur)Deel dit bericht met je vrienden!