Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Altena.Net breidt uit naar de Bommelerwaard' Ook hier: “Lokaal betrokken. Sterk in de streek!”
10jul

Altena.Net breidt uit naar de Bommelerwaard

REGIO / ALTENA: Mediaplein Altena.Net, in het Land van Heusden het bekende online marktplein met alledaagse dingenuit de 21 kernen van de gemeente Altena, breidt uit naar de Bommelerwaard. Met vijf online pleinen, Aalburg.Net, Werkendam.Net, Woudrichem.Net, Altena.Net en dan nu Bommelerwaard.Net, nestelt het mediaplatform zich nog krachtiger in de regio, onder het motto: "Lokaal betrokken. Sterk in de streek!"

Ook Bomelerwaard.Net is bedoeld voor inwoners, verenigingen, stichtingen, scholen, gemeenten, politiek en ondernemers. Het nieuwe online plein met alledaagse dingen over de 24 kernen en 14 buurtschappen van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel is ook op Facebook en Twitter te vinden.

Bommelerwaard.Net werkt vanuit het motto: “Lokaal betrokken en sterk in de streek.” Om die reden krijgt vooral het ‘kleine’ nieuws - de dingen van ‘Ome Joop en Tante Truus’, zijn plek op het mediaplein. Want lokaal leeft en bruist de regio … Bommelerwaard.Net maakt van die actualiteit graag melding. Dagelijks is er dan ook een update van de meest in het oog springende, lokale en regionale gebeurtenissen. Met name het kleine nieuws trekt de aandacht. De lokale omroep voor de Bommelerwaard, Oké FM, doet hierin mee.

Alles op één plek
Naast dit bevat het platform een agenda met (ook periodiek terugkerende) evenementen, een bedrijven- én een organisatiegids. Alles op één plek overzichtelijk bij elkaar.

Maar er is méér. Zoals achtergrondinformatie rond de gemeenten, politiek, onderwijs, geloofsbeleving, sport en recreatie, cultuur, gezondheid en ondernemen. De lokale omroep Oké FM biedt middels een eigen pagina ook de nodige informatie.

Wie persberichten heeft, events voor in de agenda, of informatie wil delen onder het kopje “Samenleving”, is van harte welkom via e-mail: infobox @ Bommelerwaard.Net. Ook via de  contactpagina zijn via de sute berichten door te sturen.

Facebook: @BommelerwaardNet
Twitter: @BommelerwaardN

URL: www.Bommelerwaard.NetDeel dit bericht met je vrienden!