Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Boll & Boll: nieuwe winkel voor mondkapjes en meer' De kiosk staat op het terrein van De Vene Uitvaartbenodigdheden.
16jun

Boll & Boll: nieuwe winkel voor mondkapjes en meer

VEEN - Boll & Boll opende aan de Bagijnhof 11 een fysieke winkel met beschermende kleding en desinfectiemiddelen voor onder andere het COVID-19 virus. Niet enkel online, maar ook via een huis-aan-huis-flyer, maakt de ondernemer melding van de opening van deze toch wel bijzondere shop.

De pop-upkiosk is te vinden bij De Vene Uitvaartbenodigdheden. De uitvaartverzorger kent het gebruik van beschermingsmiddelen als geen ander. In die zin past de nieuwe winkel, die beslist in een behoefte voorziet, wel in dat rijtje. Ondernemer Arno Boll, normaliter ook werkzaam in de uitvaartbranche samen met vader Jan, zag de vraag naar beschermingsmiddelen stijgen vanwege de Coronacrisis. Met name vanuit zorginstellingen en ziekenhuizen hadden behoefte aan goede materialen. Van het een kwam het ander. Inmiddels helpt Boll ook particulieren en bedrijven.

'In de uitvaartbranche is de afgelopen periode heel veel beschermende kleding gebruikt. De Vene is er al die tijd in geslaagd om de voorraden op peil te houden en haar klanten te voorzien van beschermende kleding. Kennis van de materialen, hoe je deze moet gebruiken en toepassen is ontzettend belangrijk. We hebben hier al jaren ervaring in en geven graag goed advies.' Aldus de flyer.

Assortiment
Wie langskomt, kan natuurlijk diverse producten aanschaffen, maar krijgt tevens een terzake kundig advies over soort en gebruik van het materiaal. Wie naar Veen rijdt, treft in de shop bijvoorbeeld mondkapjes, handschoentjes, overalls en schorten. Maar ook handalcohol en een (eigen ontworpen) desinfectiezuil (hygiënezuil) zitten in het assortiment.

Senioren
Maar de winkel heeft en doet meer. Speciaal voor de senioren en voor mensen die tot de zogenaamde 'risicogroep' behoren, levert Boll de beschermingsmiddelen 'gratis en discreet thuis aan de deur.'

Boll & Boll levert niet enkel in opdracht van veel zorginstellingen en ziekenhuizen, ook gemeenten en scholen kennen de weg naar de Bagijnhof nummer 11 in Veen.

Voor meer informatie: info@bollenboll.nl. Bellen kan ook: 0416 72 4847.

www.bollenboll.nl

(Foto Boll & Boll)Deel dit bericht met je vrienden!